0

Twin Motion ® Twin Motion ® Topdekmatras - Traagschuim & Koudschuim

82% sale
Productomschrijving
✅ Allernieuwste Twin Motion Technologie - Twin-Motion technologie: Hybrid Gel Traagschuim gecombineerd met High Resillience Koudschuim- Comforthoogte van maar liefst 8cm! - Ventileert perfect door natuurlijk & ademend materiaal - Geen bewegingsoverdracht bij koppels - Slim verpakt & goed voor het milieu - Blijft op z’n plek dankzij ela...

Allernieuwste Twin Motion Technologie

- Twin-Motion technologie: Hybrid Gel Traagschuim gecombineerd met High Resillience Koudschuim
- Comforthoogte van maar liefst 8cm!
- Ventileert perfect door natuurlijk & ademend materiaal
- Geen bewegingsoverdracht bij koppels
- Slim verpakt & goed voor het milieu
- Blijft op z’n plek dankzij elastische banden aan alle hoeken
- Meerlaagse structuur voor ultieme lichaamsondersteuning

Geschikt voor ieder bed, lichaamsgewicht en leeftijd

Nek-, schouder-, en rugpijn wordt vaak veroorzaakt door een slechte of verouderde matras. Het gevolg is dat je niet uitgerust wakker wordt en de rest van de dag minder energie hebt. De nieuwste Twin-Motion topdekmatrassen van Swiss Night® zorgen ervoor dat deze problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen! Met deze topdekmatrassen ervaar je een optimaal slaapcomfort en zul je uitgerust wakker worden.

De Swiss Night® Twin Motion topdekmatras verhoogt direct het comfort van je matras. Dit zorgt ervoor dat je dieper, langer en beter kunt slapen. De topper ondersteunt je lichaam ergonomisch en biedt drukverlichting waar dat nodig is. Alle materialen zijn anti-allergisch en anti-bacterieel behandeld. Dat maakt de topper geschikt voor iedere type slaper én zelfs voor de meest gevoelige huid.

Anti-allergisch + 3D AIR Ventilatieband

De Twin-Motion technologie bestaat uit 2 delen; 2cm Hybrid Gel Traagschuim (blauw) en 5cm HR koudschuim(geel/wit).

De exclusieve Hybride Gel Traagschuim (blauwe laag) helpt om je lichaamstemperatuur te neutraliseren, zo blijf je lekker koel in de zomer en op de juiste temperatuur in de winter. De HR Koudschuim (geel/witte laag) zorgt voor de perfecte ondersteuning over je gehele lichaam.

Verder is de topper voorzien van een 3D air ventilatieband aan de zijkanten. Hierdoor is de topper koel en zeer luchtdoorlatend.

Door de hypoallergene afwerking kunnen de topdekmatrassen ook gebruikt worden door mensen met gevoelige luchtwegen of gevoeligheid voor allergieën. De afneembare tijk van de toppers kunnen gewassen worden op maximaal 60 graden. Hierdoor heeft de topdekmatras een extra lange levensduur en zul je altijd fris en fruitig wakker worden!

De Swiss Night® Twin-Motion Topdekmatras is verkrijgbaar in de volgende maten:
- 80x200x8cm
- 90x200x8cm
- 140x200x8cm
- 160x200x8cm
- 180x200x8cm

Leg de Swiss Night® topdekmatras op je bed of boxspring en geniet van een comfortabele nachtrust!

Gebruiksaanwijzing en verzending

De matrastopper wordt om ecologische redenen vacuüm verpakt geleverd (via PostNL en binnen 1 werkdag verstuurd). Onze vacuüm verzegelde verpakking helpt onze planeet groen te houden door verpakkingsmateriaal te verminderen en de ruimte in transportvoertuigen te maximaliseren.

Hoe de matras uitpakken?
Om de matras goed te decomprimeren, ga je als volgt te werk:
1 – Knip de tape af en snijd de film met een schaar en zorg ervoor dat je de topper niet snijdt.

2 – Rol langzaam de topper uit
3 – De topper zal onmiddellijk in zijn juiste vorm beginnen te transformeren. Het kan tot 72 uur duren voordat de topper volledig is omgezet in een geschikte vorm. Na het uitpakken van de topper, is het aanbevolen om de topper 1 tot 3 dagen te ventileren om de geur van natuurlijke componenten te verminderen

Twin Motion ® Topper: Slaap weer perfect, zonder een nieuw bed. 

Swiss Night ® staat sinds 1985 garant voor een perfecte nachtrust, de beste service en betaalbaarheid voor iedereen. Het Nederlands merk biedt verschillende boxsprings en andere slaapartikelen aan uit eigen productie. Een goede nachtrust zorgt voor een betere prestatie, daarom zorgt Swiss Night ® voor een optimaal slaapcomfort zodat jij optimaal kan functioneren overdag. De vele verschillende designs, slaapsystemen (elektrisch, opberg, vlak) zorgen ervoor dat er altijd een bed beschikbaar is voor jouw slaapwensen. Met Swiss Night ® slaap je nog lekkerder voor zeer schappelijke prijzen!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken