Betaalmethoden

Op Boxspring-Warenhuis.nl kun je veilig en gemakkelijk betalen. Vandaar dat we gebruik maken van een "secure server" waar je betalingsgegevens gecodeerd worden verstuurd. Dit betekent dat de betalingsgegevens die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

iDEAL
Bij Boxspring-Warenhuis.nl kun je gemakkelijk via iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode waarmee je je online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Boxspring-Waenhuis.nl ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald.

Met iDEAL kun je betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

PayPal
PayPal is 's werelds veiligste betaalmiddel, eenvoudig betalen via Boxspring-Warenhuis.nl met je PayPal account. Wanneer je een artikel online hebt gekocht en het niet overeenkomt met de omschrijving op de website van de aanbieder, dan vergoedt PayPal aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal aankoopbescherming dekt al jouw online aankopen wanneer je gebruik maakt van PayPal.

Creditcard
Betaal gemakkelijk en veilig online met je Mastercard Creditcard of met uw Visa Creditcard in onze beveiligde betaalomgeving. Het is niet mogelijk om bij levering met je Creditcard te betalen.

Betalen bij levering
Bij levering kun je zowel pinnen als contant betalen. Kies hiervoor tijdens het afrekenproces voor "betalen bij levering" of "betalen op factuur".

Achteraf betalen of in termijnen betalen
Wil je achteraf betalen of in termijnen betalen? Neem dan contact op met [email protected] en vermeldt het volgende:
Naam;
Postcode;
Geboortedatum; 
Gewenst aantal termijnen (maximaal 4);

Het kan zijn dat onze Finance afdeling nog aanvullende vragen heeft voor het controle proces. Let op: Bij achteraf betalen of in termijnen betalen dient er altijd een voorschot betaald te worden voordat de levering plaats kan vinden.