0

Dreamhouse Opbergboxspring Space | 1- en 2-persoons

67% sale
Productomschrijving
Op zoek naar een praktische en betaalbare oplossing voor je slaapkamer? Omdat je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt óf extra bergruimte wilt? Dan is de Space opbergboxspring de ideale oplossing. Het bed bestaat uit een hoofdbord, een bedbodem met geïntegreerde opbergruimte, één bonellmatras met een perfecte ondersteuning en 5 comfortzones. Opbergb...

Op zoek naar een praktische en betaalbare oplossing voor je slaapkamer? Omdat je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt óf extra bergruimte wilt? Dan is de Space opbergboxspring de ideale oplossing. Het bed bestaat uit een hoofdbord, een bedbodem met geïntegreerde opbergruimte, één bonellmatras met een perfecte ondersteuning en 5 comfortzones.

Opbergboxspring Space van Dreamhouse is beschikbaar in de volgende maten: 

90x200 (éénpersoons) 
140x200 (tweepersoons)
160x200 (tweepersoons)
180x200 (tweepersoons)

De éénpersoons variant is ideaal voor kleine slaapkamers, studentenkamers en kinderkamers. Indien je beschikt over voldoende ruimte kun je natuurlijk voor één van de praktische tweepersoons varianten (140x200, 160x200, 180x200) gaan. 

Op zoek naar een praktische en betaalbare oplossing voor je slaapkamer? Omdat je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt óf extra bergruimte wilt? Dan is de Spaceopbergboxspring de ideale oplossing. Het bed bestaat uit een hoofdbord, een bedbodem met geïntegreerde opbergruimte, één bonellmatras met een perfecte ondersteuning en 5 comfortzones. 

Zowel opgeruimd als comfortabel slapen! Het bonellmatras  zorgt voor een goed ligcomfort en ondersteuning aan je hoofd, nek, heupen en schouders. De ruimte die het bed in beslag neemt, wordt optimaal benut door de opbergboxen aan beide kant van het bed. De opbergruimte is gemakkelijk te bereiken via de handvaten aan de voorkant. Je kunt er je dekbedden, kussens, schoenen, speelgoed, en nog veel meer spullen in kwijt! Door de grote opening kun je makkelijk bij je opgeborgen spullen. 

  1. Inclusief gemonteerde gasveer 
  2. Makkelijke montage; matrasframe wordt vanuit de fabriek gemonteerd
  3. Opening aan voorzijde (extra hoog voor makkelijke toegang tot opgebergde spullen).  
  4. 30 centimeter hoge onderboxen 
  5. 24 cm hoge matras
  6. 12cm blok poten (kunststof)


De zijkanten van de matrassen zijn meegestoffeerd en geven de boxspring een luxe uitstraling. Door de dubbel gewatteerde tijk en de 5 comfortzones slaap je heerlijk op deze boxspring!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dreamhouse Opbergboxspring Space | 1- en 2-persoons
DreamhouseOpbergboxspring Space | 1- en 2-persoons
€1.449,00€479,00 Incl. btw