0

Dreamhouse Boxspring Oregon vlak met Pocket Deluxe Foam matras

62% sale
Productomschrijving
De boxspringset Oregon van Dreamhouse is een zeer gangbare en luxe boxspring.De boxspring is luxe gestoffeerd en het 5-knoops hoofdbord past goed in iedere soort slaapkamer. De Oregon boxspringsset van Dreamhouse is beschikbaar in de kleuren antraciet, beige en grijs en in de maten 140x200, 160x200 en 180x200. MatrassenDe pocketvering matrass...

De boxspringset Oregon van Dreamhouse is een zeer gangbare en luxe boxspring.
De boxspring is luxe gestoffeerd en het 5-knoops hoofdbord past goed in iedere soort slaapkamer.

De Oregon boxspringsset van Dreamhouse is beschikbaar in de kleuren antraciet, beige en grijs en in de maten 140x200, 160x200 en 180x200.

Matrassen
De pocketvering matrassen zijn van uitmuntende kwaliteit en met zorg ontwikkeld.
Door de 7 comfortzones geniet je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lichaam. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere  levensduur en optimale hygiëne.

Lig-/Slaaphoogte
De totale lig-/slaaphoogte bij de boxspring Oregon is 64-65 centimeter; 8 cm poten, 12 cm frame, 20 cm onderboxen, 18-19 cm matrassen, 8 cm topdekmatras.

Boxen
De boxspring wordt geleverd inclusief 18-19 cm massieve onderboxen die mee gestoffeerd zijn in de luxueuze meubelstof.
De onderboxen zorgen voor een perfecte ondersteuning en in combinatie met de pocketvering matrassen voor een ideale slaaphouding.

Topdekmatras
Een goede topper is essentieel bij een boxspring. De meegeleverde topper is maar liefst 8 cm dik en rondom meegestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. Om de topper zit een luxe dubbel gewatteerde tijk.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dreamhouse Boxspring Oregon vlak met Pocket Deluxe Foam matras
DreamhouseBoxspring Oregon vlak met Pocket Deluxe Foam matras
€1.299,00€499,00 Incl. btw