Intimo Garden Intimo Garden Sofia prieel/paviljoen 3x3 m - antraciet

52% sale
Productomschrijving
Een heerlijke plek om te ontspannen Of je nu simpelweg lekker wilt ontspannen, gezellig wilt eten, een feest wilt vieren of spontaan met de buren afspreekt om wat te drinken wordt het tuinpaviljoen van Intimo Garden al snel het favoriete trefpunt in de tuin of op het terras. Het opbouwen gaat snel en makkelijk dankzij het hoogwaardige klik-systee...

Een heerlijke plek om te ontspannen

Of je nu simpelweg lekker wilt ontspannen, gezellig wilt eten, een feest wilt vieren of spontaan met de buren afspreekt om wat te drinken wordt het tuinpaviljoen van Intimo Garden al snel het favoriete trefpunt in de tuin of op het terras.

Het opbouwen gaat snel en makkelijk dankzij het hoogwaardige klik-systeem. Het paviljoen beschermt jou en jouw gasten tegen UV-straling met een factor van 30+. Het dak bestaat uit 300GSM zwaar polyesteren is 100% waterdicht.

De tuinpaviljoen heeft een elegante, strakke en luxe design. Een perfecte toevoeging aan je tuin!

Frame
Het frame is zo ontworpen dat het tuinpaviljen simpel en snel is opgebouwd. Het hoogwaardige systeem zorgt voor een lange levensduur. De gepoedercoate stalen buizen van het frame bieden bescherming tegen roest en vormen een uitstekende basis van het paviljoen.

Dak
Het 300GSM zware dakzeil van High Performance Polyester met een extra PU-laag, biedt optimale bescherming tegen regen en zon. Met een UV-bescherming tot 30+ kun je in de zomer genieten zonder zorgen. Door het gerecudeerde gewicht, kan het dakzeil eenvoudig gemonteerd worden en worden opgeborden. Wij adviseren het dakzeil in de winter en bij harde regen/wind te demonteren.

✔ Opgebouwd in ca. 30 min.
✔ Hoogwaardig systeem
✔ Stabiele frame
✔ Elegant ontwerp
✔ 100% waterdicht

 

Lengte286 cm
Breedte286 cm
Hoogte230 cm
Kleur frameGrijs
Materiaal frameStaal
Kleur stofGrijs
Materiaal luifel300Gram polyester met PVC coating
UV-bestendigJa
WaterdichtheidWater bestendig
Nokhoogte230
Hoogte dakrand230
Gewicht34 KG
Bestaat uitPrieel
Garantie1 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken