0

Dreamhouse Gold Line Topdekmatras - Geschikt voor ieder bed en boxspring

67% sale
Productomschrijving
✅ Dreamhouse Gold Line Topdekmatrassen | De meest exclusieve topdekmatrassen ter wereld. Dreamhouse introduceert het langverwachte resultaat van een exclusieve samenwerking met de beste slaapadviseurs ter wereld; de Dreamhouse Gold Line Topdekmatrassen lijn. De Dreamhouse Gold Line Topmatrassen zijn essentieel voor een hygiënische, frisse en ...

Dreamhouse Gold Line Topdekmatrassen | De meest exclusieve topdekmatrassen ter wereld.

Dreamhouse introduceert het langverwachte resultaat van een exclusieve samenwerking met de beste slaapadviseurs ter wereld; de Dreamhouse Gold Line Topdekmatrassen lijn.

De Dreamhouse Gold Line Topmatrassen zijn essentieel voor een hygiënische, frisse en gezonde slaap. De topmatrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en helpen je warm te houden tijdens koude winternachten en koel in de zomer.

Een topmatras verbetert niet alleen uw comfort en slaapklimaat maar ook de levensduur van je bed en speelt dus een belangrijke rol in je slaapervaring.

✅ GOLD LINE = Superieur slaapcomfort

Het topmatras Gold Line van Dreamhouse voegt een volledige nieuwe dimensie van comfort en luxe toe aan je bed. Er zijn verschillende maten en uitvoereing beschikbaar in het assortiment van Dreamhouse waardoor iedere slaper een geschikte topmatras heeft.

Beschikbare maten: 140x200, 160x200, 180x200
Afwijkende maat? Wil je een afwijkende maat bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice om een vrijblijvende offerte op te vragen. De levertijd van afwijkende maten is ongeveer 2-4 weken.

✅ 4 soorten | Voor iedere slaper de perfecte topper

1) FULL Hybrid > De Hybrid topdekmatras heeft een kern van het allernieuwste hybrid schuim. Hybrid schuim is geschikt voor buik-, rug- en zijslapers en voelt stevig aan.
2) Hybrid + Minipocket > De Hybrid + Minipocket topdekmatras heeft een kern van het allernieuwste hybride schuim. Hybride schuim is geschikt voor buik-, rug- en zijslapers en voelt stevig aan. Dit variant is tevens voorzien van minipocketveringen wat zorgt voor extra vering en drukverdeling
3) FULL Nasa > De FULL Nasa topdekmatras heeft een 8cm dikke kern van NASA schuim. NASA past zich aan de contouren van je lichaam en is geschikt voor buik-, en rugslapers.
4) NASA + Minipocket > De NASA + Minipocket topdekmatras heeft een 8cm dikke kern van NASA schuim. NASA past zich aan de contouren van je lichaam en is geschikt voor buik-, en rugslapers. Dit variant is tevens voorzien van minipocketveringen wat zorgt voor extra vering en drukverdeling

✅ TENCEL® Tijk | Beter bestaat niet
Alle topdekmatrassen hebben de meest luxe tijk wat beschikbaar is, namelijk de TENCEL® Tijk. TENCEL® is een zeer duurzaam geproduceerde vezel, die nog maar weinig wordt gebruikt in Nederland.

TENCEL® is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. Simpelweg ’n doorbraak in vezels! De nieuwe generatie, met ’n glansrijke toekomst….

TENCEL® luidt het begin van ’n nieuwe tijdperk in vezeltechnologie in. Een grote doorbraak is gemaakt met de ontwikkeling van de nano-structuur van deze wondervezel. De meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke en synthetische vezels komen hierin bij elkaar in één vezelsoort.

Tevens zijn de tijken makkelijk afritsbaar zodat de tijk gewassen kan worden.

✅ Service & Garantie

Service is belangrijk daarom biedt Dreamhouse 2 jaar garantie en de beste klantenservice.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met met onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 085-0043616

DREAMHOUSE

Dreamhouse staat sinds 1985 garant voor een perfecte nachtrust, de beste service en betaalbaarheid voor iedereen. Het Nederlands merk biedt verschillende boxsprings en andere slaapartikelen aan uit eigen productie. Een goede nachtrust zorgt voor een betere prestatie, daarom zorgt Dreamhouse voor een optimaal slaapcomfort zodat jij optimaal kan functioneren overdag. De vele verschillende designs, slaapsystemen (elektrisch, opberg, vlak) zorgen ervoor dat er altijd een bed beschikbaar is voor jouw slaapwensen. Met Dreamhouse slaap je nog lekkerder voor zeer schappelijke prijzen!

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Nico Nieuwedijk op 30 December 2020
    GEWELDIG, lang gezocht naar een topper die aan onze eisen voldoet.
    De Dreamhouse Gold Line is een perfecte topmatras voor mij en mijn vrouw.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken